Personen1 · Tijdsduur15 minuten

Ingrediënten

  • 2 stukken Turks brood
  • 50 gr. Boer’n Trots Sambal
  • Kwart rode ui
  • Kwart aubergine
  • Halve gegrilde paprika (uit pot of zelf grillen)
  • 1 tomaat
  • Klontje boter
  • 1 el olijfolie
  • Peper en zout

Bereidingswijze

Een tosti hoeft niet ongezond te zijn. Met de spice it up tosti heb je je dagelijkse portie groente ook weer binnen, heeerlijk!

Wanneer je verse paprika’s gebruikt, begin je met het snijden van de paprika in vieren en het verwijderen van de zaadlijsten. Besprenkel ze met olijfolie en grill ze 20 minuten in de voorverwarmde oven op 180 graden. Verwarm wat boter in een koekenpan, snijd de ui in ringen en de aubergine in plakjes. Wanneer de boter bruin is, bak je de uienringen en aubergine 10-15 minuten op laag vuur met peper en zout.

Snijd de tomaat en de Boer’n Trots Sambal in plakken. Beleg het Turkse brood met alle groenten en de kaas en doe hem ongeveer 10 minuten in het tosti-ijzer tot de kaas gesmolten is en het brood goudbruin.

Serveer met een yoghurtsaus, van yoghurt, knoflook en groene kruiden.

Printen

Meer recepten

Probeer ook eens een van onze andere heerlijke recepten!

  • Aardappelschotel

    Personen4 · Tijdsduur20 minuten
    Lees meer
  • Ciabatta tosti met Boer’n Trots Karamel

    Personen2 · Tijdsduur20 minuten
    Lees meer
  • Ovengegaarde herfstgroenten met Boer’n Trots

    Personen4 · Tijdsduur40 minuten
    Lees meer
  • Kaas-peer stokbroodjes

    Personen8 · Tijdsduur15 minuten
    Lees meer
  • Kaaskroketjes

    Personen10 · Tijdsduur60 minuten
    Lees meer
  • Bruschetta

    Personen4 · Tijdsduur10 minuten
    Lees meer
  • Pikant gevulde kalfsoester

    Personen4 · Tijdsduur20 minuten60 minuten
    Lees meer
  • Procureur met Boer’n Trots Honing Geitenkaas

    Personen4 · Tijdsduur30 + gaar-tijd minuten
    Lees meer
  • Luchtige kaaskoekjes

    Personen5 · Tijdsduur50 minuten
    Lees meer