Ingrediënten
- 200 gram Boer’n Trots Geitenkaas Fenegriek
- 1 courgette
- 1 rode puntpaprika
- 500 gram aardappelschijfjes
- 250 ml verse slagroom
- 2 eieren
- 2 uien
- 2 teentjes knoflook
- Verse tijm
- Peper en zout
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 200°C. Verdeel de aardappelschijfjes over de ovenschaal. Snijd de courgette in dunne plakjes, snijd de puntpaprika in ringen, snipper de uien en voeg de groenten toe aan de ovenschaal. Bestrooi met versgemalen peper en zout naar smaak. Klop de eieren los met de slagroom. Snijd de knoflook fijn en voeg deze samen met wat tijm toe aan het eiermengsel. Schenk het mengsel over de aardappels en de groenten. Snijd de Boer’n Trots Geitenkaas Fenegriek in kleine blokjes en verdeel over de ovenschotel. Bak de schotel in ongeveer 40 minuten gaar in de oven. Garneer met wat achtergebleven tijm.