Personen2 · Tijdsduur20 minuten

Ingrediënten

  • Boer’n Trots Karamel Koe (plakjes)
  • 2 ciabatta’s
  • 2 el olijfolie
  • 1 teentje knoflook
  • 1 el boter
  • 2 rode uien, in ringen
  • 2 el appelciderijn
  • Handje rucola
  • 2 Geroosterde paprika’s
  • Verse basilicum

Bereidingswijze

Snijd de ciabatta doormidden en wrijf de binnenkant van de broodjes in met de olijfolie. Snijd het teentje knoflook doormidden en wrijf met de doorgesneden kant over de oliekant.

Neem een kleine steelpan en verhit hierin de boter. Doe de uienringen erbij en laat dit op medium tot laag vuur langzaam garen tot de uien mooi zacht zijn geworden. Voeg de appelciderazijn toe en laat de uien nog even doorgaren tot ze gekarameliseerd zijn.

Beleg het broodje achtereen volgend met: de kaas, de rucola, de paprika, de rode ui en eindig met de verse basilicum. Rooster in het tosti-ijzer tot goudbruin en de kaas mooi gesmolten is.

Printen

Meer recepten

Probeer ook eens een van onze andere heerlijke recepten!

  • Gevulde rollade met Trio Peper

    Personen4 · Tijdsduur40 minuten
    Lees meer
  • Herfstpasta met Boer’n Trots Koe

    Personen4 · Tijdsduur20 minuten
    Lees meer
  • Veggie Tosti

    Personen1 · Tijdsduur15 minuten
    Lees meer
  • Aardappelschotel

    Personen4 · Tijdsduur20 minuten
    Lees meer
  • Kaassoep

    Personen4 · Tijdsduur30 minuten
    Lees meer
  • Pompoen-paddenstoel Hertenstoof

    Personen4 · Tijdsduur40 minuten
    Lees meer
  • Kaas-peer stokbroodjes

    Personen8 · Tijdsduur15 minuten
    Lees meer
  • Gegratineerde aardappelsticks

    Personen4 · Tijdsduur10 minuten
    Lees meer
  • Spice it up Tosti

    Personen1 · Tijdsduur15 minuten
    Lees meer