Personen4 · Tijdsduur20 minuten

Ingrediënten

  • 200 gram Boer’n Trots Koe
  • 400 gram Farfalle pasta
  • 150 gram paddenstoelen
  • 150 gram oesterzwammen
  • 1 ui
  • 1 teentje knoflook
  • 8 zongedroogde tomaten op olie
  • 300 gram verse spinazie
  • 6 el olijfolie
  • Peper en zout

Bereidingswijze

Kook de farfalle pasta volgens de gebruiksaanwijzing. Maak de paddenstoelen schoon en snijd ze in plakjes. Snijd de ui in kleine snippers en pel de knoflook. Snijd de gedroogde tomaatjes in reepjes en rasp de kaas. Verwarm 3 el olijfolie in een wok en fruit de ui en knoflook gedurende 2 minuten. Voeg de paddenstoelen toe en bak deze al omscheppend in 4 minuten. Voeg de tomaat en spinazie toe en laat het, al omscheppend, slinken in ca. 2 minuten. Bestrooi met peper en zout naar smaak. Sprenkel de rest van de olie door de afgegoten farfalle. Verdeel de farfalle over 4 borden, schep hierover het paddenstoelenmengsel en strooi als laatste de kaas over de farfalle.

Printen

Meer recepten

Probeer ook eens een van onze andere heerlijke recepten!

  • Cheesy Springrolls met Boer’n Trots

    Personen4 · Tijdsduur30 minuten
    Lees meer
  • Aardappelschotel

    Personen4 · Tijdsduur20 minuten
    Lees meer
  • Tropical Kaasplank

    Personen4 · Tijdsduur40 minuten
    Lees meer
  • Kaassoep

    Personen4 · Tijdsduur30 minuten
    Lees meer
  • Gevulde appel met geitenkaas en walnoten

    Personen4 · Tijdsduur30 minuten
    Lees meer
  • Andijvie-Dorade stamppot

    Personen4 · Tijdsduur45 minuten
    Lees meer
  • Aspergetaart

    Personen8 · Tijdsduur90 minuten
    Lees meer
  • Licht gegrilde coquille met vinaigrette en een salade van spruitenblad

    Personen4 · Tijdsduur75 minuten
    Lees meer
  • Gebraden eendenborst met kaas en witlof

    Personen4 · Tijdsduur30 minuten
    Lees meer