Personen4 · Tijdsduur30 minuten

Ingrediënten

  • 60 gr gedroogde rijstnoedels
  • 1 el zonnebloemolie + extra om te bestrijken
  • 300 gr roerbakgroente (met veel blad, niet te veel harde groentes)
  • 1 tl geraspte gember
  • 1 tl knoflook
  • Peper en zout
  • 100 gr Boer’n Trots Koe Karamel, geraspt
  • Springroll vellen (voor in de oven) – 8 stuks
  • 1 tl sesamzaadjes om te bestrooien
  • 1 ei, losgeklopt

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 220˚C. Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit een wok met de olie en roerbak de groentes, knoflook en de gember. Roerbak voor ongeveer 3-4 minuten of tot ze bijna gaar zijn.

Haal uit de wok en meng met de geraspte kaas. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel de vulling over de springroll vellen, met wat van de noedels en rol ze op. Gebruik het ei om de naden mee dicht te plakken.

Leg op een bakplaat met de naad naar onderen en bestrijk met een klein beetje van het ei. Besprenkel met sesamzaadjes en bak in de oven voor ongeveer 15 minuten of tot goudbruin en gaar.

Eet smakelijk!

Printen

Meer recepten

Probeer ook eens een van onze andere heerlijke recepten!

  • Pompoen-paddenstoel Hertenstoof

    Personen4 · Tijdsduur40 minuten
    Lees meer
  • Bruschetta

    Personen4 · Tijdsduur10 minuten
    Lees meer
  • Aspergecarpaccio

    Personen4 · Tijdsduur40 minuten
    Lees meer
  • Gevulde rollade met Trio Peper

    Personen4 · Tijdsduur40 minuten
    Lees meer
  • Licht gegrilde coquille met vinaigrette en een salade van spruitenblad

    Personen4 · Tijdsduur75 minuten
    Lees meer
  • Salade met appel en Boer’n Trots Koe

    Personen4 · Tijdsduur20 minuten
    Lees meer
  • Pikant gevulde kalfsoester

    Personen4 · Tijdsduur20 minuten60 minuten
    Lees meer
  • Spice it up Tosti

    Personen1 · Tijdsduur15 minuten
    Lees meer
  • Ciabatta tosti met Boer’n Trots Karamel

    Personen2 · Tijdsduur20 minuten
    Lees meer