Personen4 · Tijdsduur20 minuten

Ingrediënten

  • 150 gram Boer’n Trots Koe
  • 300 gram gemengde sla
  • 2 zoet-zure appels
  • 2 el azijn
  • 2 tl mosterd
  • Zout
  • Peper
  • 60 gram pijnboompitten
  • 2 el zonnebloemolie
  • 1 el citroensap
  • 1 tl suiker
  • 2 teentjes knoflook

Bereidingswijze

Pers de knoflook. Klop een sausje van azijn, mosterd, olie, knoflook en suiker. Voeg naar smaak zout en peper toe. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan. Snijd de kaas in kleine blokjes. Was de sla en droog het. Schil de appels en snijd deze in kleine blokjes en besprenkel met citroensap. Schep het sausje door de sla en meng de stukjes kaas en appel er door. Bestrooi met de geroosterde pijnboompitten.

Printen

Meer recepten

Probeer ook eens een van onze andere heerlijke recepten!

  • Pikant gevulde kalfsoester

    Personen4 · Tijdsduur20 minuten60 minuten
    Lees meer
  • Ovengegaarde herfstgroenten met Boer’n Trots

    Personen4 · Tijdsduur40 minuten
    Lees meer
  • Kaastruffel stamppot

    Personen4 · Tijdsduur40 minuten
    Lees meer
  • Winterse Kaasfondue

    Personen4
    Lees meer
  • Veggie Tosti

    Personen1 · Tijdsduur15 minuten
    Lees meer
  • Kaassoep

    Personen4 · Tijdsduur30 minuten
    Lees meer
  • Gegratineerde aardappelsticks

    Personen4 · Tijdsduur10 minuten
    Lees meer
  • Kleine Kaassandwiches

    Personen8 · Tijdsduur15 minuten
    Lees meer
  • Mixed Kaasfondue

    Personen4 · Tijdsduur75 minuten
    Lees meer