Personen4 · Tijdsduur40 minuten

Ingrediënten

  • 50 gr Boer’n Trots Paddenstoel
  • 1 grote flespompoen (ongeveer 600 gr)
  • 1 rode ui, in partjes
  • 6 el olijfolie
  • 1 bosje verse salie
  • 1 courgette, in plakken
  • 1 el balsamico azijn
  • Peper en zout

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180 graden Celcius.

Met een scherp mes snijd je de pompoen in tweeën en haal je de zaden eruit. Haal de schil eraf en snijd het in blokjes.

Neem een grote bakplaat en verdeel hier de pompoen, de courgette en de rode ui over. Zorg dat ze niet op elkaar liggen maar genoeg ruimte hebben om te roosteren. Drizzle hier ruim olijfolie overheen en roer even goed om. Haal de salieblaadjes van de takjes af en hak het grof. Je moet ongeveer 2 eetlepels hebben. Verdeel dit over de groentes en strooi er peper en zout over.

Rooster de groenten voor ongeveer 30 minuten en roer alles
halverwege een keer om.

Haal de bakplaat uit de oven, besprenkel de groenten met de balsamico azijn en roer even om. Verdeel de kaas erover en roer deze lichtjes door de groenten zodat de kaas een
beetje smelt voor je het serveert.

Eet smakelijk!

Printen

Meer recepten

Probeer ook eens een van onze andere heerlijke recepten!

  • Bruschetta

    Personen4 · Tijdsduur10 minuten
    Lees meer
  • Licht gegrilde coquille met vinaigrette en een salade van spruitenblad

    Personen4 · Tijdsduur75 minuten
    Lees meer
  • Spice it up Tosti

    Personen1 · Tijdsduur15 minuten
    Lees meer
  • Andijvie-Dorade stamppot

    Personen4 · Tijdsduur45 minuten
    Lees meer
  • Ciabatta tosti met Boer’n Trots Karamel

    Personen2 · Tijdsduur20 minuten
    Lees meer
  • Dadel Balsamico Salade

    Personen4 · Tijdsduur30 minuten
    Lees meer
  • Pompoenstamppot

    Personen4 · Tijdsduur60 minuten
    Lees meer
  • Kaasmousse met gebakken peer

    Personen8 · Tijdsduur20 (+ oventijd en opstijven) minuten
    Lees meer
  • Procureur met Boer’n Trots Honing Geitenkaas

    Personen4 · Tijdsduur30 + gaar-tijd minuten
    Lees meer