Ingrediënten
Benodigdheden: Big Green Egg (140 graden Celsius, convegtor, lekbakjes, rvs rooster)
• 200 gr Boer’n Trots Honing Geitenkaas
• 1 hele procureur
• 1 el fijne mosterd
• 2 el grove mosterd
• 2 teentjes knoflook
• 10 st grote laurier blaadjes
• Peper en zout
Bereidingswijze
Snijd de procureur in zodat hij gevuld kan worden, bestrooi de gehele procureur binnen en buitenkant met peper en zout. En hak de knoflook fijn en snijd de kaas in kleine blokjes, en meng dit met de fijne en grove mosterd.
Vul de procureur met dit mengsel en knoop deze dicht met rollade touw, let op niet te strak dicht trekken want dan komt de vulling eruit. Zodra de hele procureur is dicht geknoopt kan je de laurier blaadjes onder het touw steken boven op de opening waar deze gevuld is.
Gaar de procureur indirect in ongeveer 2 uur tot een kerntemperatuur van 58 graden Celsius.
Eetsmakelijk!