Personen4 · Tijdsduur60 minuten

Ingrediënten

  • 150 gram Boer’n Trots Bospaddenstoel
  • 1 pompoen
  • 2 frisse appels
  • 2 el olijfolie
  • 1 ui
  • 2 tl peterselie
  • 2 tl gemalen komijn
  • 1 kg aardappelen, iets kruimig
  • 100 ml magere melk
  • 1/2 tl gemalen kaneel

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de pompoen, de ui en de appel in stukjes en meng deze in een kom met zout, peper, olie en de komijn. Leg het mengsel op een beklede bakplaat en zet het in de oven voor ca. 20 minuten. Schil de aardappelen en kook ze in ca. 20 minuten gaar. Giet de aardappelen af, kook ze droog en stamp ze fijn. Verwarm ondertussen de melk in een pannetje en voeg deze toe aan het aardappelkruim. Snijd de kaas in blokjes. Voeg vervolgens het pompoenmengsel, de kaas, de kaneel en de peterselie toe aan de aardappelpuree en mix het door elkaar. Breng het geheel op smaak met zout en peper.

Printen

Meer recepten

Probeer ook eens een van onze andere heerlijke recepten!

  • Procureur met Boer’n Trots Honing Geitenkaas

    Personen4 · Tijdsduur30 + gaar-tijd minuten
    Lees meer
  • Andijvie-Dorade stamppot

    Personen4 · Tijdsduur45 minuten
    Lees meer
  • Aardappelschotel

    Personen4 · Tijdsduur20 minuten
    Lees meer
  • Geitenkaas fondue

    Personen4 · Tijdsduur75 minuten
    Lees meer
  • Cheesy Springrolls met Boer’n Trots

    Personen4 · Tijdsduur30 minuten
    Lees meer
  • Ciabatta tosti met Boer’n Trots Karamel

    Personen2 · Tijdsduur20 minuten
    Lees meer
  • Quiche Hawaii

    Personen8-10 · Tijdsduur20 minuten
    Lees meer
  • Spinaziepannenkoek

    Personen4 · Tijdsduur30 minuten
    Lees meer
  • Kleine Kaassandwiches

    Personen8 · Tijdsduur15 minuten
    Lees meer