Ingrediënten
- 150 gram Boer’n Trots Bospaddenstoel
- 1 pompoen
- 2 frisse appels
- 2 el olijfolie
- 1 ui
- 2 tl peterselie
- 2 tl gemalen komijn
- 1 kg aardappelen, iets kruimig
- 100 ml magere melk
- 1/2 tl gemalen kaneel
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de pompoen, de ui en de appel in stukjes en meng deze in een kom met zout, peper, olie en de komijn. Leg het mengsel op een beklede bakplaat en zet het in de oven voor ca. 20 minuten. Schil de aardappelen en kook ze in ca. 20 minuten gaar. Giet de aardappelen af, kook ze droog en stamp ze fijn. Verwarm ondertussen de melk in een pannetje en voeg deze toe aan het aardappelkruim. Snijd de kaas in blokjes. Voeg vervolgens het pompoenmengsel, de kaas, de kaneel en de peterselie toe aan de aardappelpuree en mix het door elkaar. Breng het geheel op smaak met zout en peper.