Ingrediënten
- 1 pak pannenkoekenmix
- 200 gram rauwe ham, in plakjes
- 200 gram Boer’n Trots Koe, in plakjes
- ½ bosje bosuitjes
- 1 zak panklare spinazie
Bereidingswijze
Maak de pannenkoekenmix volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit in een wok de olie en laat de spinazie al omscheppend slinken, vocht afgieten en bosuitjes (in ringetjes) toevoegen. Zet de spinazie zacht op het vuur.
Start ondertussen met het maken van de pannenkoeken. Iedere pannenkoek begin je met het bakken van 1 of twee plakjes rauwe ham. Giet hierover het beslag en leg daarop 1 of 2 plakjes kaas en daarover weer een klein beetje beslag. Let op dat je niet te veel beslag gebruikt, dan wordt de pannenkoek erg dik. Bak de pannenkoek aan twee kanten bruin. Bak zo 8 pannenkoeken. Zet een pannetje met een laagje water op het vuur, zet hier een bord op, zo houdt je de pannenkoeken die al klaar zijn warm. Verdeel vervolgens de spinaziemix over de pannenkoeken en rol de pannenkoeken op. Eet smakelijk! Tip: heb je nog wat pannenkoekenmix over? Bak een aantal pannenkoeken en serveer deze als toetje met wat vanille ijs en kersen.