Personen8 · Tijdsduur15 minuten

Ingrediënten

  • 24 plakjes kaas Boer’n Trots Pompoenpit
  • 1 stokbrood
  • 4 peren
  • 3 eetlepel honing

Benodigdheden

Contactgrill

Bereidingswijze

Verwarm de contactgrill. Schil de peren, verwijder het klokhuis en snijd in totaal 24 dunne plakken. Snijd het stokbrood in circa 24 sneetjes. Verdeel de plakken peer op het stokbrood. Leg de plakken kaas over de peer en leg de broodjes onder de grill van de gourmet. Laat in circa vijf minuten smelten. Strijk vervolgens wat honing over de stokbroodjes en serveer direct uit.

Printen

Meer recepten

Probeer ook eens een van onze andere heerlijke recepten!

  • Herfstpasta met Boer’n Trots Koe

    Personen4 · Tijdsduur20 minuten
    Lees meer
  • Gevulde rollade met Trio Peper

    Personen4 · Tijdsduur40 minuten
    Lees meer
  • Licht gegrilde coquille met vinaigrette en een salade van spruitenblad

    Personen4
    Lees meer
  • Gebraden eendenborst met kaas en witlof

    Personen4 · Tijdsduur30 minuten
    Lees meer
  • Aspergecarpaccio

    Personen4 · Tijdsduur40 minuten
    Lees meer
  • Winterse Kaasfondue

    Personen4
    Lees meer
  • Quiche Hawaii

    Personen8-10 · Tijdsduur20 minuten
    Lees meer
  • Geitenkaas fondue

    Personen4 · Tijdsduur75 minuten
    Lees meer
  • Pikant gevulde kalfsoester

    Personen4 · Tijdsduur20 minuten60 minuten
    Lees meer