Personen4 · Tijdsduur30 minuten

Ingrediënten

  • 150 gram Boer’n Trots Koe
  • 125 gram spekjes
  • 2 el amandelen
  • 1 komkommer
  • 1 zakje veldsla
  • 1 zakje rucola
  • 50 gram zongedroogde tomaat, in dunne reepjes
  • 8 dadels, in vieren
  • 2 el Kaasdip Dadel Balsamico
  • 2 el olijfolie
  • citroensap
  • Verse tijmblaadjes

Bereidingswijze

Warm de oven voor op 180 graden. Bekleed een ovenplateau met bakpapier. Rasp de Boer’n Trots Koe. Maak ongeveer 12 kleine hoopjes van de rasp. Bak deze 7-10 minuten in de voorverwarmde oven en laat ze buiten de oven afkoelen. De kaaswafeltjes zijn klaar.Bak in een pannetje de spekjes tot ze gaar zijn. Rooster de amandelen in een droge pan. Snijd de komkommer met de kaasschaaf in dunne repen. Schep de sla door elkaar en voeg hier de zongedroogde tomaatjes, amandelen, dadels en komkommer aan toe.

Maak van de kaasdip Dadel Balsamico, olie en citroensap een dressing door ze goed te mengen, schep deze door de salade. Als laatste worden de spekjes en de kaaswafeltjes op de salade gelegd en de tijm eroverheen gestrooid.

Printen

Meer recepten

Probeer ook eens een van onze andere heerlijke recepten!

  • Salade met appel en Boer’n Trots Koe

    Personen4 · Tijdsduur20 minuten
    Lees meer
  • Aspergetaart

    Personen8 · Tijdsduur90 minuten
    Lees meer
  • Veggie Tosti

    Personen1 · Tijdsduur15 minuten
    Lees meer
  • Kaaskroketjes

    Personen10 · Tijdsduur60 minuten
    Lees meer
  • Kaastruffel stamppot

    Personen4 · Tijdsduur40 minuten
    Lees meer
  • Spice it up Tosti

    Personen1 · Tijdsduur15 minuten
    Lees meer
  • Gevulde appel met geitenkaas en walnoten

    Personen4 · Tijdsduur30 minuten
    Lees meer
  • Pompoenstamppot

    Personen4 · Tijdsduur60 minuten
    Lees meer
  • Kleine Kaassandwiches

    Personen8 · Tijdsduur15 minuten
    Lees meer