Personen5 · Tijdsduur50 minuten

Ingrediënten

  • 50 gr Boer’n Trots Koe
  • 50 gr boter
  • 25 ml melk
  • 25 ml water
  • 50 gr bloem
  • snufje zout
  • 2 eieren
  • 1 tl tijm
  • 1 spuitzak

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius (hetelucht). Verwarm de boter, de melk en het water in een steelpan. Voeg de bloem en een snuf zout toe en roer het geheel glad met een garde. Laat de bloem goed gaar worden.Haal de pan van het vuur. Voeg één voor één de eieren toe en roer dit door het mengsel met een spatel. De eieren moeten goed opgenomen worden.

Voeg de kaas en tijm toe en meng door elkaar. Doe het kaasmengsel in een spuitzak. Spuit hiermee de koekjes op een bakplaat bekleed met bakpapier. Zorg er voor dat er voldoende ruimte tussen de koekjes zit en bak de kaaskoekjes +/- 15 min. op 200 graden Celsius.

Printen

Meer recepten

Probeer ook eens een van onze andere heerlijke recepten!

  • Licht gegrilde coquille met vinaigrette en een salade van spruitenblad

    Personen4 · Tijdsduur75 minuten
    Lees meer
  • Salade met appel en Boer’n Trots Koe

    Personen4 · Tijdsduur20 minuten
    Lees meer
  • Geitenkaas fondue

    Personen4 · Tijdsduur75 minuten
    Lees meer
  • Gevulde appel met geitenkaas en walnoten

    Personen4 · Tijdsduur30 minuten
    Lees meer
  • Bruschetta

    Personen4 · Tijdsduur10 minuten
    Lees meer
  • Kaassoep

    Personen4 · Tijdsduur30 minuten
    Lees meer
  • Gebraden eendenborst met kaas en witlof

    Personen4 · Tijdsduur30 minuten
    Lees meer
  • Luchtige kaaskoekjes

    Personen5 · Tijdsduur50 minuten
    Lees meer
  • Gegratineerde aardappelsticks

    Personen4 · Tijdsduur10 minuten
    Lees meer