Personen4 · Tijdsduur20 minuten

Ingrediënten

  • 150 gram Boer’n Trots Pompoenpit
  • 1 krop eikenblad sla
  • 1 komkommer
  • 1 handje pijnboompitjes
  • 1 tomaat
  • 1 avocado
  • 1 mango
  • 3 el olijfolie
  • 1 el balsamicoazijn
  • 1 el abrikozenjam
  • Peper en zout

Bereidingswijze

Was de sla en scheur het in stukken van de door u gewenste grootte. Snijd de komkommer, de tomaat, de mango en de avocado in stukjes en de Boer’n Trots in reepjes. Rooster de pijnboompitten op middelhoog vuur lichtbruin. Maak van de olijfolie, de balsamicoazijn en de abrikozenjam een dressing en breng op smaak met peper en zout. Meng de sla, tomaat, komkommer, pijnboompitjes, mango, avocado en de kaas en besprenkel met de dressing.

Printen

Meer recepten

Probeer ook eens een van onze andere heerlijke recepten!

  • Winterse Kaasfondue

    Personen4
    Lees meer
  • Cheesy Springrolls met Boer’n Trots

    Personen4 · Tijdsduur30 minuten
    Lees meer
  • Ciabatta tosti met Boer’n Trots Karamel

    Personen2 · Tijdsduur20 minuten
    Lees meer
  • Procureur met Boer’n Trots Honing Geitenkaas

    Personen4 · Tijdsduur30 + gaar-tijd minuten
    Lees meer
  • Winterse salade

    Personen4 · Tijdsduur30 minuten
    Lees meer
  • Licht gegrilde coquille met vinaigrette en een salade van spruitenblad

    Personen4
    Lees meer
  • Seizoenssalade met mango

    Personen4 · Tijdsduur20 minuten
    Lees meer
  • Kaaskroketjes

    Personen10 · Tijdsduur60 minuten
    Lees meer
  • Licht gegrilde coquille met vinaigrette en een salade van spruitenblad

    Personen4 · Tijdsduur75 minuten
    Lees meer