Personen4 · Tijdsduur30 + gaar-tijd minuten

Ingrediënten

Benodigdheden: Big Green Egg (140 graden Celsius, convegtor, lekbakjes, rvs rooster)

• 200 gr Boer’n Trots Honing Geitenkaas
• 1 hele procureur
• 1 el fijne mosterd
• 2 el grove mosterd
• 2 teentjes knoflook
• 10 st grote laurier blaadjes
• Peper en zout

Bereidingswijze

Snijd de procureur in zodat hij gevuld kan worden, bestrooi de gehele procureur binnen en buitenkant met peper en zout. En hak de knoflook fijn en snijd de kaas in kleine blokjes, en meng dit met de fijne en grove mosterd.

Vul de procureur met dit mengsel en knoop deze dicht met rollade touw, let op niet te strak dicht trekken want dan komt de vulling eruit. Zodra de hele procureur is dicht geknoopt kan je de laurier blaadjes onder het touw steken boven op de opening waar deze gevuld is.
Gaar de procureur indirect in ongeveer 2 uur tot een kerntemperatuur van 58 graden Celsius.
Eetsmakelijk!

Printen

Meer recepten

Probeer ook eens een van onze andere heerlijke recepten!

  • Pompoenstamppot

    Personen4 · Tijdsduur60 minuten
    Lees meer
  • Aardappelschotel

    Personen4 · Tijdsduur20 minuten
    Lees meer
  • Dadel Balsamico Salade

    Personen4 · Tijdsduur30 minuten
    Lees meer
  • Herfstpasta met Boer’n Trots Koe

    Personen4 · Tijdsduur20 minuten
    Lees meer
  • Licht gegrilde coquille met vinaigrette en een salade van spruitenblad

    Personen4
    Lees meer
  • Pikant gevulde kalfsoester

    Personen4 · Tijdsduur20 minuten60 minuten
    Lees meer
  • Spice it up Tosti

    Personen1 · Tijdsduur15 minuten
    Lees meer
  • Salade met appel en Boer’n Trots Koe

    Personen4 · Tijdsduur20 minuten
    Lees meer
  • Pompoen-paddenstoel Hertenstoof

    Personen4 · Tijdsduur40 minuten
    Lees meer