Personen4 · Tijdsduur20 minuten

Ingrediënten

  • 200 gram Boer’n Trots Koe
  • 400 gram Farfalle pasta
  • 150 gram paddenstoelen
  • 150 gram oesterzwammen
  • 1 ui
  • 1 teentje knoflook
  • 8 zongedroogde tomaten op olie
  • 300 gram verse spinazie
  • 6 el olijfolie
  • Peper en zout

Bereidingswijze

Kook de farfalle pasta volgens de gebruiksaanwijzing. Maak de paddenstoelen schoon en snijd ze in plakjes. Snijd de ui in kleine snippers en pel de knoflook. Snijd de gedroogde tomaatjes in reepjes en rasp de kaas. Verwarm 3 el olijfolie in een wok en fruit de ui en knoflook gedurende 2 minuten. Voeg de paddenstoelen toe en bak deze al omscheppend in 4 minuten. Voeg de tomaat en spinazie toe en laat het, al omscheppend, slinken in ca. 2 minuten. Bestrooi met peper en zout naar smaak. Sprenkel de rest van de olie door de afgegoten farfalle. Verdeel de farfalle over 4 borden, schep hierover het paddenstoelenmengsel en strooi als laatste de kaas over de farfalle.

Printen

Meer recepten

Probeer ook eens een van onze andere heerlijke recepten!

  • Ovengegaarde herfstgroenten met Boer’n Trots

    Personen4 · Tijdsduur40 minuten
    Lees meer
  • Veggie Tosti

    Personen1 · Tijdsduur15 minuten
    Lees meer
  • Gevulde rollade met Trio Peper

    Personen4 · Tijdsduur40 minuten
    Lees meer
  • Pompoenstamppot

    Personen4 · Tijdsduur60 minuten
    Lees meer
  • Geitenkaas fondue

    Personen4 · Tijdsduur75 minuten
    Lees meer
  • Kaas-peer stokbroodjes

    Personen8 · Tijdsduur15 minuten
    Lees meer
  • Aspergecarpaccio

    Personen4 · Tijdsduur40 minuten
    Lees meer
  • Spinaziepannenkoek

    Personen4 · Tijdsduur30 minuten
    Lees meer
  • Bruschetta

    Personen4 · Tijdsduur10 minuten
    Lees meer