Personen4 · Tijdsduur20 minuten

Ingrediënten

  • 200 gram Boer’n Trots Geitenkaas Fenegriek
  • 1 courgette
  • 1 rode puntpaprika
  • 500 gram aardappelschijfjes
  • 250 ml verse slagroom
  • 2 eieren
  • 2 uien
  • 2 teentjes knoflook
  • Verse tijm
  • Peper en zout

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200°C. Verdeel de aardappelschijfjes over de ovenschaal. Snijd de courgette in dunne plakjes, snijd de puntpaprika in ringen, snipper de uien en voeg de groenten toe aan de ovenschaal. Bestrooi met versgemalen peper en zout naar smaak. Klop de eieren los met de slagroom. Snijd de knoflook fijn en voeg deze samen met wat tijm toe aan het eiermengsel. Schenk het mengsel over de aardappels en de groenten. Snijd de Boer’n Trots Geitenkaas Fenegriek in kleine blokjes en verdeel over de ovenschotel. Bak de schotel in ongeveer 40 minuten gaar in de oven. Garneer met wat achtergebleven tijm.

Printen

Meer recepten

Probeer ook eens een van onze andere heerlijke recepten!

  • Licht gegrilde coquille met vinaigrette en een salade van spruitenblad

    Personen4 · Tijdsduur75 minuten
    Lees meer
  • Winterse Kaasfondue

    Personen4
    Lees meer
  • Cheesy Springrolls met Boer’n Trots

    Personen4 · Tijdsduur30 minuten
    Lees meer
  • Geitenkaas fondue

    Personen4 · Tijdsduur75 minuten
    Lees meer
  • Kleine Kaassandwiches

    Personen8 · Tijdsduur15 minuten
    Lees meer
  • Bruschetta

    Personen4 · Tijdsduur10 minuten
    Lees meer
  • Gebraden eendenborst met kaas en witlof

    Personen4 · Tijdsduur30 minuten
    Lees meer
  • Kaassoep

    Personen4 · Tijdsduur30 minuten
    Lees meer
  • Pompoenstamppot

    Personen4 · Tijdsduur60 minuten
    Lees meer