Personen4 · Tijdsduur30 minuten

Ingrediënten

  • 150 gram Boer’n Trots Geitenkaas Fenegriek
  • 2 (rode) appels
  • 50 gram walnoten, grof gehakt
  • 4 eetlepels honing
  • 2 eetlepels boter
  • Snufje zout en peper

Bereidingswijze

Verwarm de over voor op circa 220 graden Celsius. Vet de ovenschaal in en rasp de geitenkaas. Boor het klokhuis uit de appels en snijd deze doormidden. Leg de appelhelften op de bolle kant in de ovenschaal. Lepel de geitenkaas in de appelhelften. Meng de boter en honing en besprenkel de geitenkaas. Bestrooi met walnoten. Dek de schaal af met aluminiumfolie en laat de appels in circa 15 minuten in de oven gaar worden. Tip: Zet de appels daarna nog even onder de grill, zodat de geitenkaas bruin kleurt.

Printen

Meer recepten

Probeer ook eens een van onze andere heerlijke recepten!

  • Winterse Kaasfondue

    Personen4
    Lees meer
  • Spice it up Tosti

    Personen1 · Tijdsduur15 minuten
    Lees meer
  • Gevulde appel met geitenkaas en walnoten

    Personen4 · Tijdsduur30 minuten
    Lees meer
  • Aspergecarpaccio

    Personen4 · Tijdsduur40 minuten
    Lees meer
  • Mixed Kaasfondue

    Personen4 · Tijdsduur75 minuten
    Lees meer
  • Pompoenstamppot

    Personen4 · Tijdsduur60 minuten
    Lees meer
  • Veggie Tosti

    Personen1 · Tijdsduur15 minuten
    Lees meer
  • Pikant gevulde kalfsoester

    Personen4 · Tijdsduur20 minuten60 minuten
    Lees meer
  • Ovengegaarde herfstgroenten met Boer’n Trots

    Personen4 · Tijdsduur40 minuten
    Lees meer