Personen4 · Tijdsduur20 minuten

Ingrediënten

  • 150 gram Boer’n Trots Koe
  • 300 gram gemengde sla
  • 2 zoet-zure appels
  • 2 el azijn
  • 2 tl mosterd
  • Zout
  • Peper
  • 60 gram pijnboompitten
  • 2 el zonnebloemolie
  • 1 el citroensap
  • 1 tl suiker
  • 2 teentjes knoflook

Bereidingswijze

Pers de knoflook. Klop een sausje van azijn, mosterd, olie, knoflook en suiker. Voeg naar smaak zout en peper toe. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan. Snijd de kaas in kleine blokjes. Was de sla en droog het. Schil de appels en snijd deze in kleine blokjes en besprenkel met citroensap. Schep het sausje door de sla en meng de stukjes kaas en appel er door. Bestrooi met de geroosterde pijnboompitten.

Printen

Meer recepten

Probeer ook eens een van onze andere heerlijke recepten!

  • Pikant gevulde kalfsoester

    Personen4 · Tijdsduur20 minuten60 minuten
    Lees meer
  • Aardappelschotel

    Personen4 · Tijdsduur20 minuten
    Lees meer
  • Ciabatta tosti met Boer’n Trots Karamel

    Personen2 · Tijdsduur20 minuten
    Lees meer
  • Tropical Kaasplank

    Personen4 · Tijdsduur40 minuten
    Lees meer
  • Ovengegaarde herfstgroenten met Boer’n Trots

    Personen4 · Tijdsduur40 minuten
    Lees meer
  • Kaaskroketjes

    Personen10 · Tijdsduur60 minuten
    Lees meer
  • Pompoen-paddenstoel Hertenstoof

    Personen4 · Tijdsduur40 minuten
    Lees meer
  • Bruschetta

    Personen4 · Tijdsduur10 minuten
    Lees meer
  • Aspergetaart

    Personen8 · Tijdsduur90 minuten
    Lees meer