Personen4 · Tijdsduur30 minuten

Ingrediënten

  • 150 gram Boer’n Trots Koe
  • 125 gram spekjes
  • 2 el amandelen
  • 1 komkommer
  • 1 zakje veldsla
  • 1 zakje rucola
  • 50 gram zongedroogde tomaat, in dunne reepjes
  • 8 dadels, in vieren
  • 2 el Kaasdip Dadel Balsamico
  • 2 el olijfolie
  • citroensap
  • Verse tijmblaadjes

Bereidingswijze

Warm de oven voor op 180 graden. Bekleed een ovenplateau met bakpapier. Rasp de Boer’n Trots Koe. Maak ongeveer 12 kleine hoopjes van de rasp. Bak deze 7-10 minuten in de voorverwarmde oven en laat ze buiten de oven afkoelen. De kaaswafeltjes zijn klaar.Bak in een pannetje de spekjes tot ze gaar zijn. Rooster de amandelen in een droge pan. Snijd de komkommer met de kaasschaaf in dunne repen. Schep de sla door elkaar en voeg hier de zongedroogde tomaatjes, amandelen, dadels en komkommer aan toe.

Maak van de kaasdip Dadel Balsamico, olie en citroensap een dressing door ze goed te mengen, schep deze door de salade. Als laatste worden de spekjes en de kaaswafeltjes op de salade gelegd en de tijm eroverheen gestrooid.

Printen

Meer recepten

Probeer ook eens een van onze andere heerlijke recepten!

  • Gevulde appel met geitenkaas en walnoten

    Personen4 · Tijdsduur30 minuten
    Lees meer
  • Gevulde rollade met Trio Peper

    Personen4 · Tijdsduur40 minuten
    Lees meer
  • Winterse Kaasfondue

    Personen4
    Lees meer
  • Pompoen-paddenstoel Hertenstoof

    Personen4 · Tijdsduur40 minuten
    Lees meer
  • Winterse salade

    Personen4 · Tijdsduur30 minuten
    Lees meer
  • Mixed Kaasfondue

    Personen4 · Tijdsduur75 minuten
    Lees meer
  • Quiche Hawaii

    Personen8-10 · Tijdsduur20 minuten
    Lees meer
  • Luchtige kaaskoekjes

    Personen5 · Tijdsduur50 minuten
    Lees meer
  • Kaasmousse met gebakken peer

    Personen8 · Tijdsduur20 (+ oventijd en opstijven) minuten
    Lees meer