Personen4 · Tijdsduur30 minuten

Ingrediënten

  • 60 gr gedroogde rijstnoedels
  • 1 el zonnebloemolie + extra om te bestrijken
  • 300 gr roerbakgroente (met veel blad, niet te veel harde groentes)
  • 1 tl geraspte gember
  • 1 tl knoflook
  • Peper en zout
  • 100 gr Boer’n Trots Koe Karamel, geraspt
  • Springroll vellen (voor in de oven) – 8 stuks
  • 1 tl sesamzaadjes om te bestrooien
  • 1 ei, losgeklopt

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 220˚C. Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit een wok met de olie en roerbak de groentes, knoflook en de gember. Roerbak voor ongeveer 3-4 minuten of tot ze bijna gaar zijn.

Haal uit de wok en meng met de geraspte kaas. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel de vulling over de springroll vellen, met wat van de noedels en rol ze op. Gebruik het ei om de naden mee dicht te plakken.

Leg op een bakplaat met de naad naar onderen en bestrijk met een klein beetje van het ei. Besprenkel met sesamzaadjes en bak in de oven voor ongeveer 15 minuten of tot goudbruin en gaar.

Eet smakelijk!

Printen

Meer recepten

Probeer ook eens een van onze andere heerlijke recepten!

  • Bruschetta

    Personen4 · Tijdsduur10 minuten
    Lees meer
  • Spinaziepannenkoek

    Personen4 · Tijdsduur30 minuten
    Lees meer
  • Tropical Kaasplank

    Personen4 · Tijdsduur40 minuten
    Lees meer
  • Aspergecarpaccio

    Personen4 · Tijdsduur40 minuten
    Lees meer
  • Pompoenstamppot

    Personen4 · Tijdsduur60 minuten
    Lees meer
  • Geitenkaas fondue

    Personen4 · Tijdsduur75 minuten
    Lees meer
  • Quiche Hawaii

    Personen8-10 · Tijdsduur20 minuten
    Lees meer
  • Gebraden eendenborst met kaas en witlof

    Personen4 · Tijdsduur30 minuten
    Lees meer
  • Winterse Kaasfondue

    Personen4
    Lees meer