Activiteiten

Beleef het op Landgoed Kaamps!


Dagje uit met het gezin, familiefeest op de planning, vergaderen met collega’s of met vrienden op pad? Dan ben je bij Landgoed Kaamps aan het juiste adres! Er is van alles te beleven op het landgoed en de mogelijkheden zijn eindeloos. Naast diverse rondleidingen en workshops zijn er ruimtes te huur, cateringmogelijkheden en invulling voor kinderfeestjes. Er wordt vanzelfsprekend rekening gehouden met persoonlijke wensen. Vragen of reserveren? Neem dan gerust contact met ons op.

Boerderij bezoeken

Landgoed Kaamps opent graag haar deuren om jou kennis te laten maken met een modern boerenbedrijf. Leer hoe er vandaag de dag op een kaasboerderij wordt gewerkt én hoe op ambachtelijke wijze kaas wordt gemaakt.

De belevingsboulevard is toegankelijk voor iedereen en is gratis te bezoeken. Je kijkt mee in de stallen, bij de kaasmakerij en bij de kaasopslag. Het hele proces van gras tot kaas wordt hiermee in beeld gebracht. Leerzaam én leuk!

Daarnaast zijn er georganiseerde rondleidingen mogelijk:

Inlooprondleiding
In de zomerperiode, van mei t/m oktober, is er iedere dinsdag & donderdag een inlooprondleiding. Op dinsdag start deze om 10.00 uur en op donderdag start deze om 14.00 uur. Een rondleiding duurt ongeveer 1,5 uur. Vooraf reserveren is niet nodig. Kosten zijn €5,75 voor volwassenen en €2,95 voor kinderen (inclusief drinken en kaasproeven).
 
Ook kunnen er rondleidingen worden gegeven op afspraak.
Klik hier voor meer informatie.
 
Schoolexcursies
Het hele jaar door zijn scholen welkom voor een rondleiding op afspraak.

Klik hier voor meer informatie.
 
Groepsexcursies
Op pad met familie, bedrijf of vereniging? Er zijn diverse mogelijkheden voor een rondleiding of een compleet dagje uit.

Klik hier voor meer informatie.Vergaderen in boerensfeer

In een sfeervolle en ambachtelijke omgeving vergaderen. Dat kan bij Landgoed Kaamps. Er zijn 2 zalen beschikbaar die van alle gemakken, zoals een beamer, scherm en flip-over, zijn voorzien. En verdwijnt de concentratie na een tijdje? Combineer een vergadering dan met een boerenlunch of één van de leerzame workshops! De zalen kunnen met of zonder catering worden afgehuurd.

Klik hier voor meer informatie.

Kinderfeestjes

Is je zoon of dochter binnenkort jarig en wil je het allerleukste kinderfeestje vieren? Kom dan naar Landgoed Kaamps. Wandelen tussen de koeien, zelf klompen schilderen, genieten van pannenkoeken en spelen met de dieren op de kinderboerderij?! Er is van alles mogelijk!

klik hier voor meer informatie.

Eten bij Kaamps (Buffetten, bbq, etc.)

Onbezorgd genieten in een ongedwongen sfeer. Van een eigengemaakt lekker buffet, bbq tot verschillende tapas. Alles naar wens, passend bij uw programma.

Klik hier voor meer informatie over de eetmogelijkheden bij Kaamps.   

Workshops

Steek zelf de handen uit de mouwen op Landgoed Kaamps met deze leuke workshops! We bieden een ruime keuze aan workshops voor bedrijven en particulieren, voor zowel kleinere als hele grote groepen. Garant staat een gezellig en inspirerend dagje uit!
 

Workshop kaasmaken

Altijd al willen weten hoe kaas wordt gemaakt? Leer het vak van de kaasmeester door jouw eigen kaas te maken die je achteraf natuurlijk ook mee naar huis mag nemen!
 
Klik hier voor meer informatie.

Kookworkshop

Gek op koken? Tijdens deze culinaire workshop zet je met elkaar een heerlijke maaltijd op tafel. Uiteraard onder het genot van onze bijzondere kaasjes die u tijdens het koken kunt proeven.
 
klik hier voor meer informatie over de culinaire workshops van Kaamps

Klomp schilderen

Een creatieve workshop waarbij je jouw eigen crea klomp maakt. Laat je ideeën de vrije loop en geniet ondertussen van lekkere tapas hapjes. Uiteraard mag je jouw crea klomp mee naar huis nemen!
 
Klik hier voor meer informatie.

Dikke dames of vrolijke koeien schilderworkshop met Boer'n middag thee

Of je nu een echte crea bea bent of niet, na de dikke dames schilderworkshop ga je eigenlijk altijd met een leuk eindresultaat naar huis! Uiteraard wordt er tussendoor flink veel thee gedronken met lekkere zoete en hartige hapjes.
 
Klik hier voor meer informatie.
 

 

Workshop Brush Lettering

Handlettering of brushlettering, je hebt het vast al wel eens gezien op Pinterest of Instagram. Mooie handgeschreven quotes en teksten waar je jaloers van wordt. Wil jij ook leren schoonschrijven met de brushpen?

Carla Kamphuis Design geeft  de mogelijkheid om bij Landgoed Kaamps te Deurningen een workshop te volgen. Een gezellige middag waarbij we gaan schrijven onder het genot van “boer’n thee leuten”. Er worden zoete en hartige hapjes geserveerd en er is onbeperkt thee.

Tijdens de 1,5 uur durende workshop wordt de basistechniek van brush (vertaald: penseel) lettering aan je uitgelegd. Met het luxe brush lettering oefenschrift ga je het alfabet leren schrijven. Je krijgt duidelijke instructies en direct feedback tijdens het oefenen. Heb je het alfabet een beetje onder de knie, dan ga je een mooie quote op papier schrijven. Wellicht dat je na deze workshop een nieuwe creatieve hobby erbij hebt.

Al het benodigde materiaal is inclusief en kan na de workshop worden meegenomen naar huis. Deze workshop is voor de beginner inclusief benodigd materiaal en boer’n thee leuten. Informatie en opgave www.carlakamphuis.com/workshop

Emsflower arrangement

Opzoek naar een leuke ochtend of middag vullende activiteit?
Samen met Emsflower organiseren wij een leuke activiteit waarbij je een kijkje kunt nemen binnen beide bedrijven!

Over het arrangement:
  • Ontvangst bij Landgoed Kaamps met koffie/thee
  • Film van 'van gras tot kaas' en kaas proeven
  • Rondleiding in de belevingsboulevard, het gehele proces van koe tot kaas wordt uitgelegd
  • Bezoek landgoedwinkel
  • Lunch
Daarna rijdt u door naar Emsflower (reistijd ca. 40 minuten)
  • Entree en informatie rondleiding door het Erlebnispark
  • ''Kaffee und Kuchen'' Onbeperkt koffie met gebak
  • Vrije tijd bij Emsflower en tuincentrum Gartenwelt Emsburen
Prijs €31,75 p.p. vanaf 20 personen

Er zijn ook uitbreidingsmogelijkheden van het arrangement beschikbaar, neem hiervoor contact op met ons of met Emsflower.

Informatie en opgave:
http://www.emsflower.de/nl/bezoekers/arrangementen/kaas-en-bloemen/


Wijn & kaasproeverij

Lijkt het jou ook leuk om alles te weten te komen over de combinatie van wijn met kaas? Wij leren je hier graag alles over!
Samen met How2Taste organiseren wij een gezellige avond waarin er natuurlijk ook voldoende tijd is om de wijn en kaas te kunnen proeven.

Over het arrangement:
  • Proeven van 6 wijnen & kazen
  • De do's & dont's van kaas met wijn
Prijs €35,- p.p. 

Meer informatie & opgeven kan hier