Luchtige kaaskoekjes

Personen 5 Bereidingstijd 50 minuten

Ingrediënten en materialen voor 10 stuks

  • 50 gr Boer'n Trots Klaver Pikant
  • 50 gr boter
  • 25 ml melk
  • 25 ml water
  • 50 gr bloem
  • snufje zout
  • 2 eieren
  • 1 tl tijm
  • 1 spuitzak

Bereidingswijze

  • Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius (hetelucht). Verwarm de boter, de melk en het water in een steelpan. Voeg de bloem en een snuf zout toe en roer het geheel glad met een garde. Laat de bloem goed gaar worden.

    Haal de pan van het vuur. Voeg één voor één de eieren toe en roer dit door het mengsel met een spatel. De eieren moeten goed opgenomen worden.

    Voeg de kaas en tijm toe en meng door elkaar. Doe het kaasmengsel in een spuitzak. Spuit hiermee de koekjes op een bakplaat bekleed met bakpapier. Zorg er voor dat er voldoende ruimte tussen de koekjes zit en bak de kaaskoekjes +/- 15 min. op 200 graden Celsius.

Printen
Recepten Probeer ook eens een van onze andere heerlijke recepten! Terug naar het overzicht