Boer'n Trots Dadel Balsamico Salade

Personen 4 Bereidingstijd 30 minuten

Ingrediënten

  • 150 gram Boer'n Trots Klaver Pikant
  • 125 gram spekjes
  • 2 el amandelen
  • 1 komkommer
  • 1 zakje veldsla
  • 1 zakje rucola
  • 50 gram zongedroogde tomaat, in dunne reepjes
  • 8 dadels, in vieren
  • 2 el Kaasdip Dadel Balsamico
  • 2 el olijfolie
  • citroensap
  • verse tijmblaadjes  

Bereidingswijze

Warm de oven voor op 180 graden. Bekleed een ovenplateau met bakpapier. Rasp de Boer’n Trots Klaver Pikant. Maak ongeveer 12 kleine hoopjes van de rasp. Bak deze 7-10 minuten in de voorverwarmde oven en laat ze buiten de oven afkoelen. De kaaswafeltjes zijn klaar.

Bak in een pannetje de spekjes tot ze gaar zijn. Rooster de amandelen in een droge pan. Snijd de komkommer met de kaasschaaf in dunne repen. Schep de sla door elkaar en voeg hier de zongedroogde tomaatjes, amandelen, dadels en komkommer aan toe.

Maak van de kaasdip Dadel Balsamico, olie en citroensap een dressing door ze goed te mengen, schep deze door de salade. Als laatste worden de spekjes en de kaaswafeltjes op de salade gelegd en de tijm eroverheen gestrooid. 
Printen
Recepten Probeer ook eens een van onze andere heerlijke recepten! Terug naar het overzicht